Followers

Wednesday, April 11, 2012

First Giveaway by Nurul's Blogshop


Kerna senang aku tersenyum
Hati sedih matapun menangis
Saya ucapkan Assalamualaikum
Untukmu wahai pembaca yang manis
 Pada suatu petang , alia berasa sgt bosan sbb xtahu nak buat ape
Lalu utk menghilang bosan alia .
Alia telah pergi ke rumah Dania , mane
la tahu dpt menghilang rase bosan tersebut .

Alia : Assalamualaikum dania .
Dania : Waalaikumussalam . jemput masuk alia ,
ada ape awk dtg umah sy petang2 ni ?
Alia : Sy bosan la duk kat umah sorang2 urmm .
Awk ade pape cadangan x utk hilangkan bosan ni ?
Dania : Oke jap sy pkr k .

5minit kemudian....
Dania : Hahh , sy ade aktiviti nak wat . apa kata kita jalan2 cari hadiah nak x ?
Alia : Bagus jugak idea awk uh . jom la bersiap . 
Dania : oke jom .

Setelah berjalan2 Alia terkesima dgn satu blogshop ni nak tahu x nape ? 
Jeng jeng jeng .
Alia : awk 6pk x ape yg sy 6pk ?
Dania : Ha ape yg awk 6pk ? nape awk mcm terkejut je ?
Alia : Alaaa tgk la uh Blogshop ezza ade buat giveaway
then nak bgi hadiah la .
Dania : A'aah la hadiahnyer pula mang de boom .
Xrugi la kita jalan2 cari hadiah hari ni .
jumpe jugak akhirnyer an .
Alia : Yup btol2 . so jom la kita join .
Dania : oke jom2 xsabar asenyer .
 Dengan tanpa segan silu Mereka pun join First Giveaway by Nurul's Blogshop  .
Dengan ini , kami akan melaksanakan segala jenis syarat2 hihi .
Sehubungan dgn itu tanpa membuang mase yg ada .
Kita mulakan perjuangan untuk mendapatkan hadiah .

Sebelum uh . kita berkenalan dgn penganjur 
|
v
 Berbaju kurung sungguh anggun sekali.
warna purple digayakannya .
Inilah penganjur giveaway  ini .
Klik la blognya kalu nak berkenalan dengannya . 
Klik banner untuk join
semalam pergi shopping di hari hari
  klik banner ni kalu nak join sekali 
Copy paste banner adalah salah satu syarat yg mesti dipatuhi .
kalu x terbatal plak peryertaan nanti . 

Si pembaca mula tertanya-tanya,
apakah syarat-syaratnya ?
Mudah saja caranya
Dengan senang hati saya copy and paste sahaja

cara penyertaan:

(pilihan 1: blog)

wajib


  • wajib follow/like: (saya minta anda jujur pada diri sendiri ^^) 
  • buat satu entry mengenai giveaway ini dengan tajuk''First Giveaway by Nurul's Blogshop '' 
  • copy dan pastekan banner diatas dan linkkan ke entry ini 
 digalakkan tapi tidak wajib
  • digalakkan letak Nurul's Blogshop didalam bloglist anda
  • digalakkan letak banner giveaway di sidebar
  • digalakkan tag 2rakan dan pastikan mereka tahu


(pilihan 2:facebook)
cara buat note boleh tengok sini-sini-

wajib
  • buat note dengan copy semua dari entry ini
  • tag nurul's blogshop dan kawan anda seramai yang mungkin pada note tersebut
  • share salah satu items dari nurul's blogshop
Sume peserta nak tahu apa hadiahnya an ,
Hadiah yg bakal di menangi sgt lumayan .
Setiap hadiah menjadi pilihan hati . 
Sape bertuah bakal mendapat hadiah ini .
 hadiah:utama:
-voucher RM20.00 +1 Item dari Nurul's Blogshop x seorang

sampingan:
-2helai shawl x 2 orang
-topup RM5 x 2orang
-edit full blogskinwith header x 4orang
-animated header x 3 orang
-header x 2orang
-doodles x 2orang
-voucher RM5.00 x 3orang dari Nurul's Blogshop 

top refferal:
-voucher RM20.00 dari Nurul's Blogshop x seorang

semua penyertaan:
-Voucher RM2.00 dari Nurul's Blogshop

pemilihan pemenang bagi :
-hadiah utama oleh Nurul's Blogshop
-sampingan oleh random.org
-maaf hadiah tak seberapa sebab Nurul's Blogshop baru buka):
- tapi insyaallah jika penyertaan menggalakkan hadiah akan ditambah(:

setiap penyertaan mendapat voucher RM 2.00 dari Nurul's Blogshop (:
jika penyertaan kurang dari 20 orang dengan serta mertanya terbatal giveaway ini.
Setelah melihat syarat2 yg telah dikemukakan
dan hadiah yg menambat hati semua .
Ayuh kita ke langkah seterusnya .


Seperti dalam perbualan upin dan ipin .
Semua org tertanya tanya ape itu Nurul's Blogshop  ?
Nurul's Blogshop  merupakan bisnes online
yg mejual belbagai jenis produk
Antaranyer handbags , jacket . kasut dan banyak lagi .

Setelah penat berjalan2 .
Jom sume kita berehat sambil mencuci mata
melihat barangan yg ada di Nurul's Blogshop 

  Antara barangan yg menarik adalah :

Alia : Canteknyer dress ni . 
Dania : Tahu xpe jom beli nak x ? 
nanti boleh pakai same2 bila kita g jalan2 town nanti .
Alia : Betol jugak uh . oke2 saya setuju .

 Dania : Wahh handbags !!
Alia : Ea awk ni dah kenapa ?
Dania : awk tgk handbag ni canteknya designnyer .
Alia : Ye mang cantek . orang yg gayakan uh pun cantek gak . mang pdan hihi .

 Penjual : Hai cik adik xnak beli ke jacket ni ?
Pelanggan : Urmm mang teringin xpi tgk mcm mahal je nak2jacket ni cantik sgt .
Penjual : Ea jgn ckp begitu xsemestinyer cantik2 sume mahal .
Harganyer sgt berpatutan . 
Pelanggan : Kalu begitu sy beli la . wah mang berpatutan len kali sy shopping lagi di sini ye .

 Mari adik2 abg2 mari dekat .
mau beli kemeja ? mari dekat . tgk sini 
kemeja murah2 dan smart hanya di sini .
mari2 cpt2 sebelum habis .
 Alia : dania meh sini sy nak tunjukkan sesuatu ni .
Dania : Ape dy . mcm excited je lebih awk ni .
Alia : Sini la cpt awk nak tahu x ? ni la kasut kegemaran yg dh lame sy idamkan .
Dania : Puh sy ingatkan ape tadi . kalu gitu beli la .
Alia: hehe oke akan sy beli . akhirnyer jumpe jugak kasut yg suda lame ku cari .

Melihat pelbagai produk Nurul's Blogshop  yg cantik belaka .
Sungguh menarik hati ini tidak terkata ,
Pelbagai rekaan , warna dan bentuk yg ada .
Apalagi sume ayuh kita ke sana .

Setiap produk trend terkini ,
Harga pula sangatlah berpatutan .
Pasti menepati citarasa pelanggan ,
Kainnya pula pasti berkualiti .



Bagaimana nak menghubungi Nurul's Blogshop  ?

Ada banyak cara utk menghubungi Nurul's Blogshop  .
Antaranya adalah :

Jom like fanpage Nurul's Blogshop 

like fanpage adalah salah satu syarat .
Ayuh sume kita ke sana .
Sambil berkenalan dan mencuci mata .
Cepat2 like sementara masih ingat .

Cara yg seterusnyer pulak adalah 
singgah sana di blogshopnya


Di sini ku sertakan sekali link yg ada
Ayuh semua ringankan tangan menfollownya .
Nurul's Blogshop pasti gembira hingga xterkata .

 Tanpa membuang masa yg ada .
ku sertakan sekali pelbagai info yg ada
Untuk memudahkan pelanggan nanti .
Nurul's Blogshop pun turut senang hati .  

HOW TO ORDER
Please fill the order form
 or
Email to us by including:(ezza.malik123@gmail.com)
item(s) to purchase:
full name:
address:
contact number:
payment using: MAYBANK or CIMBonline/atm transfer or cash deposit machine

NO DETAILS, NO RESERVATION!

*DO READ THIS BEFORE SENDING YOUR ORDER*
send us your order if you:
- can make payment within 2 days
- have confirmed with your order
DO NOT MAKE ANY CANCELLATION
after you have sent me your order


*If no payment received in 2 days time, I will release the reservation.

What you need to do after you have banked in?
Let me know about it via email. Please include
1) the date & time you made your payment
2) amount (RM) you have banked in.
3) reference number (if any)

thanks for making an order from us :)

TERM AND CONDITION 
Please fill the order form
 or
Email to us by including:(ezza.malik123@gmail.com)
item(s) to purchase:
full name:
address:
contact number:
payment using: MAYBANK or CIMBonline/atm transfer or cash deposit machine

NO DETAILS, NO RESERVATION!

*DO READ THIS BEFORE SENDING YOUR ORDER*
send us your order if you:
- can make payment within 2 days
- have confirmed with your order
DO NOT MAKE ANY CANCELLATION
after you have sent me your order

*If no payment received in 2 days time, I will release the reservation.

What you need to do after you have banked in?
Let me know about it via email. Please include
1) the date & time you made your payment
2) amount (RM) you have banked in.
3) reference number (if any)
 Tgk upin ipin pun sgt teruja


 Hope  Nurul's Blogshop tertawan dgn entri yg ku cipta ini .
Moge moge rezeki menyebelahi .
Ini saje la idea yg dapat ku beri .
Kalu menang dapat la hadiah lumayan uh nanti .

anak pak jabik suke makan burger
Jangan lupe ye tag  3org blogger .

Segala terma dan syarat telah di patuhi .
Kalu bertuah dpt la hadiah nanti .
Mudah mudahan Nurul's Blogshop berpuas hati .
Sekali gus memberikan kemenangan utk kali ini.
Nampak gayanya masa mencemburui kita,'
seribu kemaafan ku pohon andai ada terkasar bahasa,
Jika ada contest kali kedua akan ku join lagi 
 semoga kita bertemu lagi .
Sekian terima kasih .

1 comment:

. said...

Wah, kreatifnya. Patutlah anda menang entry paling kreatif. Tak percaya? Lihat disini :)

http://ezzathepolkadots.blogspot.com/2012/04/pemenang-first-giveaway-by-nuruls.html