Followers

Sunday, April 22, 2012

Photogenic Picture Contest!!!

Kerna senang aku tersenyum
Hati sedih matapun menangis
Saya ucapkan Assalamualaikum
Untukmu wahai pembaca yang manis
Dianjurkan oleh Miss Z atau dikenali Si Biskut Rangup .
Oleh itu , setelah ain membaca ke semua syarat2
Dengan ini , kami akan melaksanakan segala jenis syarat2 hihi .
Sehubungan dgn itu tanpa membuang mase yg ada .
Kita mulakan perjuangan untuk mendapatkan hadiah .
 Klik banner untuk join .

semalam pergi shopping di hari hari
  klik banner ni kalu nak join sekali 
Copy paste banner adalah salah satu syarat yg mesti dipatuhi .
kalu x terbatal plak peryertaan nanti . 

Si pembaca mula tertanya-tanya,
apakah syarat-syaratnya ?
Mudah saja caranya
Dengan senang hati saya copy and paste sahaja
 1) Buat entry tentang contest ni (WAJIB tempekkan skali banner atas tu) (copy paste je entry ni senang)
2) Follow BLOG aku ni bagitau kat chatbox tau korang dah follow :))
3) LIKE FanPage Penaja-Penaja Kita (WAJIB)
4) Paling penting letakkan gambar korang yang paling photogenic. Pastikan satu je tau. Lebih2 x kira...so mesti pilih baik2 punye! Aku akan upload pic korang tu dalam FanPage aku then korang boleh la minta sesapa member korang LIKE. Walaupun mcm tu pemenang tak dikira atas dasar LIKE semata2. Hanya untuk show kat korang yang korang ade join...Juri lebih ADIL!
5) Komen entry ni dan letakkan link blog korang kat dalam komen
6) Tag sekurang-kurangnya 3 orang! Lebih xpe jangan kurang okay :) Pastikan dia orang tahu tag anda itu....

Sume peserta nak tahu apa hadiahnya an ,
Hadiah yg bakal di menangi sgt lumayan .
Setiap hadiah menjadi pilihan hati . 
Sape bertuah bakal mendapat hadiah ini .

Pemenang 1 :  Perfume Escada @ Perfume Hugo Boss Soul
Wang Tunai RM 100

 kalau pemenang 1 perempuan ni la hadiah dia...
 kalau pemenang dia lelaki ni hadiah dia...
 rm100!!!!!!!!!!!
Pemenang 2 : 2 Helai Shawl @ Jam Nike
Wang Tunai RM50
shawl untuk pemenang perempuan 

 jam nike!!! untuk pemenang lelaki
 wang tunai rm50!

Pemenang 3 : Wang Tunai RM50


Setelah melihat syarat2 yg telah dikemukakan
dan hadiah yg menambat hati semua .
Ayuh kita ke langkah seterusnya .

 Contest ni mempunyai para sponsor
yg sgt baik hati nak bagi hadiah .
So para penganjur meletakkan syarat 
dengan mengelike fanpage para sponsor .

Antara para2 sponsornyer ialah :
(c) Shopping Online
 Ayuh kita ke langkah seterusnya ,
ape ye agk2 tuan2 dan puan2 hihi .
oke kita kena letak 1 gambar yg paling photogenic .
hanya satu je oke . xboleh lebih2.

Dengan ini . ain mempertaruhkan gambar ini .
jeng jeng jeng 
|
|
v
Taraaaaa . ain memilih gambar ini 
kerana ain yakin dengan gambar ini boleh membuatkan
ain menang .

Pic diambil ketika dikampung kesayangan .
berbaju kurung merah maroon di gayakannya .
bershawl satin menjadi pilihan berhijabnya
gambar ditake dgn menggunakan tangan sendirinya hihihi .


anak pak jabik suke makan burger
Jangan lupe ye tag  3org blogger .
http://atikah2012.blogspot.com

Segala terma dan syarat telah di patuhi .
Kalu bertuah dpt la hadiah nanti .
Mudah mudahan Miss Z berpuas hati .
Sekali gus memberikan kemenangan utk kali ini.

Nampak gayanya masa mencemburui kita,
seribu kemaafan ku pohon andai ada terkasar bahasa,
Jika ada contest kali kedua akan ku join lagi 
 semoga kita bertemu lagi .
Sekian terima kasih .

4 comments:

Scyha Lutfi said...

http://skascyhazindie.blogspot.com/2012/04/1st-lucky-draw-annisa-scarf-by-nancy.html

saya tag awak ;)

cik najiha said...

alalala comelnya awk nie. wish u goodluck eh. insyaAllah menang contest nie. chaiyok2 ;)

Ain_ Suke Senyum said...

Scyha Lutfi : oke insyaallah law free akn join :)

Ain_ Suke Senyum said...

cik najiha : Hee :) thanks dear . insyaallah amin .