Followers

Sunday, February 13, 2011

12 February 2010 .

Hello , mesti kowang trtanya2 nape dengan tarikh. HAHA .
mesti la ade sebabnyer HUHU , 
sebenarnyar tarikh uh aku jumpa member2 lame aku and my bf , 
aku jumpa dyowg kul 12 HAHA janji punya janji kul 11 tapi kul 12 baru sampai HAHA 
sebabnyer kawan2 aku la datang lambat , aku je yang ciap cpt biase ler excited HAHA , sampaikan bf and kawan aku Kina tanye bile nak campai HUHU aku cakap la Otw tapi xsampai2 gak HAHA then kteowg jumpa at Dp , bf aku lak macam dah nak mengamuk je HAHA peduli ape aku xtkut pun HAHA , then dah jumpa member2 aku kteowg salam2 an HUHU then tugasku nak cari bf aku , mane la dy ni , pastu dy kol aku , then dy suh aku jalan straight je , then dah jumpa dah , then aku ajak la dy join kawan2 aku sume , tapi dy xnak segan konon , huh ayyark gn ma xsegan lak an , HUHU then kawan2 aku pun dtg at aku ye la nak ajk same2 join an tapi si bf aku ni segan +kerek je lebih xnak join dy cakap " g la lu t kteowg join " ,  Ish pe la pa ni , nak je aku heret dy xp ape an daya tgn dy ag kuat dr aku HAHA , So aku gan bf jalan2 , kawan2 aku sume g karoke , xpe la an t kteowg follow , so sad xpat join members sangat xp xpe la an janji aku pat tgk muke suda la an HAHA , xla sebenarnyer aku nak join xp bf aku ni segan so aku amik keptusan jalan2 gan bf aku la an , agpun aku gan dy pun jarang jumpa bese la dy an jauh HAHA , Then aku gan bf jalan2 , time ni dah mule dah gedix aku HAHA suh dy betulkan tdung aku la an mcm2 , kteowg g menara taming sari ye la bf aku teringin sgt nak naik uh an , so aku pun bawa an la HAHA , sementara tunggu uh kteowg duduk time uh gedix aku mkin menjadi2 HAHA  , aku tgk muke aku at cermin ish2 truknyer , aku pe ag kuarkan bedak compact , pe ag pakai la , bf aku gelak je HAHA wt malu je aku ni , peduli ape aku gan org HAHA Then kteowg pun naik menara uh , Best dalam uh xp sekejap je kot , kteowg take2 pic HAHA asyik xjadi je , coz pic aku brukkkkkkkkkk , HAHA . yang sebelah aku dah bangga pic dy cantek , nak tahu sape ? bf aku la pe ag HAHA . Then after this kteowg g msuk Mp jalan2 jap then kteowg g karoke lak nak join members aku lak , then bile tibe s2 bf aku lak xnak msuk konon nak g tandas ayyark bapuk tul HAHAHA , kawan2 aku sume ajk dy msuk , HAHA dy nak msuk xp sebab time uh rami dalam uh uh yg xjdi dy nak msuk , last dy msuk gak xp sekejap je la coz kteowg nak g mam lak , mam KFC lor HAHA best2 xp xabiz pun HAHA mule2 punyer la lapar last2 xabiz , owg tamak mang cam ni HAHAHA aku la uh . then aku pun mam gan selambe , bf aku ag r gelojoh HAHA best sgt tgk dy , cute sgt HAHA xleh puji lebih2 t mula la dy kembang , then bf aku ni nak beli ksut so time nak cari ksut uh kteowg sje je la g at jualan perfumes , chinese uh syorkan la pe yg ptut then tibe2 dy tanye " nak beli untuk barabg hantaran ke " HAHA nak tergelak aku dgr HUHU ish aku tahu la muke aku dah tua HAHA , Then kteowg pun meneruskan perjalanan nak beli kasut , cari punyer cari last2 jumpe gak HUHU , then kteowg g bowling cari members aku at situ last jumpa gak , so kteowg lepak je at situ , mse pun dah nak dekat kul 5 , HUHU so kaan2 aku sume nak alek coz member aku sowg ni keje kul 6 , so kene la alek awl , agpun aku mang kene alek awl law x mampos aku kene mara gan dad aku HAHA bese la gurl . so bf aku pun nak alek gak . then dalam 5 lbh dah sampai umah bese la kwn aku bawak laju . HUHU dah biz dah pun storynyer HAHA . btw best sngat . tgk gelagat frenz yg gler gambar and gelagat bf aku ag HAHA .
                   Ni members2 aku .

    Me and my bf

4 comments:

prince keroro said...

haha kantoi.. kim salam kat jabar eh.. (^_^)

Ain_ Suke Senyum said...

HAHA oke2 .

sEindAh wArnE pElaNngi said...

sweet meh,, ahahkh,, jelez ,,, ngee~ heee

Ain_ Suke Senyum said...

thanx hehe