Followers

Monday, February 21, 2011

SPM !!

ape uh SPM ? HAHA Sijil Pelajaran Malaysia la .
bodo and samdul la cape yg xtahu uh HAHA . cian3 . 
Actually bukan nak story pasal means SPM la xpi nak citer pasal resultnyer . 
Hey kowg STPM dah pun kua pada 21 . 2 . 2011 . 
SPM bile pulak an ?
Sekarang ni tengah hangat and heboh pasal SPM kua pada tarikh 28 .2 . 2011 . 
Ayah aku pun cakap g2 gak ramai la yg cakap an . 
Coz ayah aku cakap biasenyer law stpm dah kua sminggu seleps uh SPM lak kua . 
Tapi xtahu btul ke x an ? 
Aku pun not sure mule kate 14.3 skunk ni cakap 28 . 2 makin awl pulak an . HAHA . 
Xpe la awal2 ag bagus . akuh dah xsabar ag , HAHA . 
ea xtakut ke ? 
HAHA aku sebenarnyer takut gak tapi rileks suda an an , wat pe la nak tension2 an , law teruk redha je la an , dah uh yang aku leh wat an , 
Kalau cemerlang , Wah !! suke giler r xtrkate HAHA .
Tapi aku xde la nak menaruh harapan yg tinggi2 an coz xnak t kecewa macam PMR dulu .
HAHA . yang penting walau mcm mana pun result aku .
Aku tetap nak sambung belajar gak hehe . 
k sampi sini je lor coretan kali ni . Daaa..

13 comments:

tuyuk said...

melawat orang comel kat sini.. sambil membaca² entry menarik^

-nice blog ever

Ain_ Suke Senyum said...

thanx .

Waheda Mahazer said...

singgah sebentar ..cutenyer blog..menarik!!anyway sis org baru dlm dunia blog..mm..sis dah jadi follower ain..nnti free22 follow sis jgk yer..tq

Ain_ Suke Senyum said...

thanx oke sis

anym dan dunia said...

bla agaknye rsult kluar yah ?

Ain_ Suke Senyum said...

xtahu la hehe , tunggu je r brita kua . xnk wt andaian lor . tkut slh .

Raji berkata said...

hahaha tpi skang dh bln 3 tapi xkua lgi ;D
adik ak ckp 15 aribulan
paper pun wish u best of luck ^^

Ain_ Suke Senyum said...

ye la , tunggu je la k at brita huhu . oke thanx .

misSbLurRy said...

masa result spm
aku terus tgk tang BM je...
sbb aku mmg lemah bhasa xkesah bi or bm...
tgk2 kredit tp x sedar ade 2 subject x kredit
ptg bru sedar...ahahahha
lawak tol

misSbLurRy said...

masa result spm
aku terus tgk tang BM je...
sbb aku mmg lemah bhasa xkesah bi or bm...
tgk2 kredit tp x sedar ade 2 subject x kredit
ptg bru sedar...ahahahha
lawak tol

Ain_ Suke Senyum said...

owh haha oke la uh , bersyukur pe yg de HAHAHA

dott said...

gudluck for your spm result :]
is following you .
dottsaja.blogspot.com

Geafry Necolsen said...

salam kenal..