Followers

Friday, March 2, 2012

1st Giveaway by Ratu & Queen

Kerna senang aku tersenyum
Hati sedih matapun menangis
Saya ucapkan Assalamualaikum
Untukmu wahai pembaca yang manis
Jom la kita pergi jalan2 cari hadiah , " kata Ain kepada rakannya Aina .

Aina membalas : Bagus jugak idea uh jom la .

Sedang mereka berjalan jalan . tibe2 mereka terkesima dgn blog Queen .
(Nak tahu x nape ? )

Jeng jeng jeng .

Yeahhhh Ratu & Queen ade buat  1st Giveaway by Ratu &Queen la . " kata Ain kepada Aina .

A'ah la . hadiah pulak mang de boom laaa .  kata Aina kepada Ain 

Hahh ni la sebabnyer mereka berdua terkesima .
 Pagi2 ke kedai salleh
Ain join boleh?
beli kain di negeri kelantan
menghulurkan tangan tanda perkenalan

Klik banner untuk join .

Dengan tanpa segan silu Mereka pun join  1st Giveaway by Ratu & Queen

Dengan ini , kami akan melaksanakan segala bagai jenis syarat2 hihi .
Sehubungan dgn itu tanpa membuang mase yg ada .
Kita mulakan perjuangan untuk mendapatkan hadiah .
  
Si pembaca mula tertanya-tanya,
apakah syarat-syaratnya ?
Mudah saja caranya
Dengan senang hati saya copy and paste sahaja
 
1. Follow blog Queen & Ratu .
2. Letakkan banner GA dan link kan ke entry ini .
3. Buat satu entry yang bertajuk "1st Giveaway by Ratu & Queen ." 
4. Tag 3 blogger lain , dan pastikan dorang tahu .
5. Selesai buat entry , tinggalkan link entry di kotak komen .
Kalau nak tahu hadiah hadiah nya,
Sudi2 la KLIK SINI ya
hadiahnya  hebat2 belaka
law nak tahu kena la terjah  blog si dia


Setelah melihat hadiah yg mempesonakan .
Sudi la kiranyer kita follow/like/add para sponsor .

Seterusnya setelah bertukus lumus and penat follow/like/add sponsor .
Ayuh kita ke proses seterusnya 
iaitu mengetag rakan rakan


anak pak jabik suke makan burger
Jangan lupe ye tag 3 org blogger .

Ayuh sume para blogger join semua .
Cepat2 sebelum tarikh 15 march 2012 berakhir nanti .
Sementara peryertaan masih di buka .
So tunggu pe lagi ???

Segala terma dan syarat telah di patuhi .
Kalu bertuah dpt la hadiah nanti .
Mudah mudahan RATU & QUEEN berpuas hati .
Sekali gus memberikan kemenangan utk kali ini.

Nampak gayanya masa mencemburui kita,
seribu kemaafan ku pohon andai ada terkasar bahasa,
Jika ada giveaway kali kedua akan ku join lagi 
 semoga kita bertemu lagi .



Sekian terima kasih

1 comment:

Ratu Lissa said...

hai ^^ tahniah ! akak mng 1st GA by Ratu and queen

http://lisa-love-life.blogspot.com/2012/04/akhirnya-ratu-lissa-dah-boleh-menarik.html