Followers

Monday, March 5, 2012

Contest Awesome Photo by Cik Kira

Kerna senang aku tersenyum
Hati sedih matapun menangis
Saya ucapkan Assalamualaikum
Untukmu wahai pembaca yang manis


Jom la kita pergi jalan2 cari hadiah , " kata Ain kepada rakannya Aina .

Aina membalas : Bagus jugak idea uh jom la .

Sedang mereka berjalan jalan . tibe2 mereka terkesima dgn blog Cik kira .
(Nak tahu x nape ? )

Jeng jeng jeng .

Yeahhhh cik kira ade buat Contest Awesome Photo la . " kata Ain kepada Aina .

A'ah la . hadiah pulak mang de boom laaa .  kata Aina kepada Ain 

Hahh ni la sebabnyer mereka berdua terkesima .

 Pagi2 ke kedai salleh
Ain join boleh?
beli kain di negeri kelantan
menghulurkan tangan tanda perkenalan

Klik banner untuk join .

Dengan tanpa segan silu Mereka pun join  Contest Awesome Photo by Cik Kira

Dengan ini , kami akan melaksanakan segala bagai jenis syarat2 hihi .
Sehubungan dgn itu tanpa membuang mase yg ada .
Kita mulakan perjuangan untuk mendapatkan hadiah .

Sebelum uh . kita berkenalan dgn cik kira 
|
v

Si pembaca mula tertanya-tanya,
apakah syarat-syaratnya ?
Mudah saja caranya
Dengan senang hati saya copy and paste sahaja

1 . mesti ade blog and follow blog Cik Kira *untuk tahu perkembangan semasa .
2 . like fanpage Cik Kira *tak wajib .
3 . like and follow sponsor . ni wajib taw , kalo tak buat serta merta penyertaan terbatal . *dia dah nak bagi hadiah takkan korang tak sudi like and follow diorang .
4 . buat entry ringkas bertajuk "Contest Awesome Photo by Cik Kira" and serta kan sekali gambar korang yang super duper awesome tuh . *jangan lupe tempek banner ;)
5 . jangan lupa tag kat 3 orang rakan . *lagi ramai lagi cunn .
6 . tinggalkan link entry tersebut dekat comment box saye ;)
Kalau nak tahu hadiah hadiah nya,
Sudi2 la KLIK SINI ya
hadiahnya  hebat2 belaka
law nak tahu kena la terjah  blog si dia


Setelah melihat hadiah yg mempesonakan .
Sudi la kiranyer kita follow/like/add para sponsor .
♥ Ayrin Aida | Ayrin Aida 
 Nur Zulaikha | Nur Zulaikha 
 ♥ Fatin Izzaty | Fatin Izzaty 
 ♥ YasminYasmin 
♥ Syida | Syida ♥ 
♥ Athirah | Athirah ♥ 
♥ Gorgeous Shoppe 
♥ Nadratul Syazwana 
 Butik Adillia 
♥ Sundae Shawl 
♥ Pikomon Enterprise ♥ 
♥ Perfumes ♥ 
♥ Alana ♥ 
♥ Aziey 
 Anna Hanna 
♥ Aini 
♥ Blue Pill 

Seterusnya setelah bertukus lumus and penat follow/like/add sponsor .
Ayuh kita ke proses seterusnya 
Iaitu saat2 yg ditunggu2 adalah dengan menempek Awesome Photo

 Dengan penuh bersemangat , Ain mempertaruhkan photo ni utk
memasuki Contest Awesome Photo by Cik Kira .
Photo ni diwujudkan pada tahun 2012 .
Ku rasakan photo ni awesome kerana ku posing seperti model .
Walaupun backgroundnyer hanya dinding saja .
Tapi uh bkn penghalang utk memenangi Contest Awesome Photo by Cik Kira


anak pak jabik suke makan burger
Jangan lupe ye tag 3 org blogger .
http://izzatyhamzah.blogspot.com/


Ayuh sume para blogger join semua .
Cepat2 sebelum tarikh 11 march 2012 berakhir nanti .
Sementara peryertaan masih di buka .
So tunggu pe lagi ???

Segala terma dan syarat telah di patuhi .
Kalu bertuah dpt la hadiah nanti .
Mudah mudahan cik kira berpuas hati .
Sekali gus memberikan kemenangan utk kali ini.

Nampak gayanya masa mencemburui kita,
seribu kemaafan ku pohon andai ada terkasar bahasa,
Jika ada contest kali kedua akan ku join lagi 
 semoga kita bertemu lagi .

Sekian terima kasih .

1 comment:

Cik Kira said...

haha . kreatif nye awak .buat dialog segala bagai . hihi . rajin betol . GUDLUCK ye :D